Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

19/6/2017

Pau Canuda, Mark Gutiérrez i Martí Codina, guanyadors dels premis Treballs de Recerca de 2n de Batxillerat

El divendres 16 de juny va tenir lloc a la Biblioteca Municipal de Manlleu l’acte de lliurament de premis als millors treballs de recerca de batxillerat.

Els premis als treballs de recerca s’adrecen als estudiants de segon de batxillerat de l’Institut Antoni Pous i Argila i del Col·legi La Salle, de Manlleu, i també als estudiants manlleuencs que fan el batxillerat a altres centres de la comarca.

A la convocatòria d’aquest any s’hi han presentat un total de 17 treballs de recerca: 7 en la categoria d’Humanitats i Ciències Socials, 6 en la categoria de Ciències Experimentals i Tecnologia i 4 en la categoria Ciutat de Manlleu.

L’acte va comptar amb la presència de Marta Alsina, nova regidora d’Educació i l’Alcalde, Àlex Garrido, acompanyats dels components del jurat, i amb l’assistència d’alumnes, professors, familiars i amics.

Aquest any el jurat estava format per: Joan Arimany i Juvanteny, Èlia Bretxa i Cunill, Laia Jiménez Saldaña i Albert Santasusagna i Riu.

Els treballs premiats han estat:

  1. Categoria Humanitats i Ciències Socials

El premi s'ha concedit per la capacitat tècnica i cartogràfica, la bona presentació, el rigor metodològic i la maduresa científica que demostra l'autor, al treball...

AQUELLS BÀRBARS D’OSONA. ESTUDI SOBRE EL TERRITORI I EL POBLAMENT DELS ANTICS AUSETANS”

De  Pau Canuda Grabolosa, tutor: Xavier Palacios, de l’Institut Antoni Pous i Argila.

  1. Categoria Ciències Experimentals i Tecnologia

El premi s'ha concedit per la constància i dedicació al treball de laboratori, pel valor que l’estudi dóna a l’experimentació i per la contextualització de l’experiment realitzat, al treball...

 “EL MÓN BACTERIÀ: ESTUDI COMPARATIU DE L’EFECTE DELS TRACTAMENTS NATURALS I ELS ANTIBIÒTICS SOBRE ELS BACTERIS I DE L’APARICIÓ DE RESISTÈNCIES”

De Mark Gutiérrez Pareja, tutor: Josep Guàrdia, del Col·legi La Salle.

  1. Categoria Ciutat de Manlleu

El premi s'ha concedit per l'originalitat, la capacitat d'anàlisi, la bona perspectiva de futur i la gran capacitat emprenedora demostrada per l'autor, al treball...

“COOPMA OSONA, INSPIRACIÓ PER CRÉIXER”

De Martí Codina Fontseca, tutora: Alba Magem, del Col·legi La Salle.

Els tres treballs guanyadors han quedat dipositats a la Biblioteca Municipal i ja es poden consultar.

El jurat va destacar la qualitat i la implicació personal dels estudiants en els treballs de recerca presentats. La regidora d’Educació va agrair l’esforç de tots els estudiants i tutors, així com el suport de les famílies, i va dedicar unes paraules de felicitació i encoratjament a cada un dels guanyadors.

Per cloure l’acte, Marçal Gabarró i Maria Louzao, alumnes de l’Escola Municipal de Música de Manlleu, junt amb el seu professor, Marc Ferrer, van interpretar tres peces musicals.

 


Imatges relacionades

Premis Treballs de Recerca 2017

Data de modificació: 19/06/2017 12:34:26

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter