Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

16/6/2017

1r concurs de Clips de Lectura de la Biblioteca Municipal de Manlleu

Els alumnes dels centres de secundària de Manlleu participen al concurs presentant un llibre, preferentment recomanat a la campanya de dinamització “Serpent de llibres”, a través d’un vídeo curt. El proper dimarts, 20 de juny a les 19 h, es farà l’acte d’entrega de premis a la Biblioteca Municipal.

La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA, en col·laboració amb els instituts i centres de secundària de Manlleu i Arkham Studio, organitza el 1r Concurs de Clips de Lectura. Un clip de lectura és un vídeo curt que permet presentar de manera breu un llibre, sense mostrar-ne la trama completa ni el desenllaç, de manera que suggereixi i generi interès en el lector per llegir aquell llibre. En aquesta presentació es dóna també l’opinió sobre el llibre.

Amb aquesta iniciativa, la Biblioteca i els centres de secundària promouen i dinamitzen la lectura i la cultura entre els joves utilitzant un llenguatge audiovisual visible a les xarxes socials. El concurs esdevindrà l’acte final de la campanya de dinamització lectora “Serpent de llibres” que des del curs 2010-2011 promou la Biblioteca Municipal.

Els premis són:

  • Premi al millor clip de cada institut o centre de secundària: un llibre per a cada membre del grup guanyador.
  • Premi al millor clip de tot l’alumnat de Manlleu: una “Masterclass” d’elaboració d’un Booktràiler a càrrec d’Arkham Studio, especialistes en disseny gràfic, storytelling, animació i vídeo (arkhamstudio.com), creadors de la sèrie “Món 3XL” del Canal 3XL (TV3), entre molts projectes.

L’acte d’entrega de premis es farà a la Biblioteca Municipal dimarts 20 de juny, a les 19 h, i comptarà amb la presència de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Manlleu, Marta Alsina.

Podeu consultar les bases del concurs i saber-ne més informació al web de la Biblioteca: www.bibliotecamanlleu.cat/activitats/concurs-clips-lectura/   


Imatges relacionades

Biblio Manlleu

Documentació adjunta

Data de modificació: 16/06/2017 10:11:49

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter