Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

15/6/2017

La Piscina municipal d’estiu de Manlleu obrirà les portes el dilluns 26 de juny

L’horari d’obertura serà de 10 del matí a 8 de la tarda, els 7 dies de la setmana, a excepció del 15 d’agost, dia festiu, en que la instal·lació romandrà tancada. Des del dia 1 de juny s’estan tramitant ja els abonaments d’estiu a la recepció de la piscina coberta.

La Piscina municipal d’estiu de Manlleu obrirà de nou les portes el dilluns 26 de juny i allargarà temporada fins el diumenge dia 10 de setembre.

L’horari d’obertura serà de 10 del matí a 8 de la tarda, els 7 dies de la setmana, a excepció del 15 d’agost, dia festiu, en que la instal·lació romandrà tancada. 

L’obertura estava prevista pel dia 17 de juny, però per garantir les exigències legals en la contractació de socorristes aquàtics, es posposarà la obertura pel dia 26 de juny. 

S’ofereixen abonaments de caràcter mensual o per a tot l’estiu, amb descomptes importants per abonaments familiars. Els abonaments d’estiu ja es poden tramitar a la recepció de la piscina coberta, des del dia 1 de juny. Per tramitar els abonaments és imprescindible presentar el DNI per registrar les dades personals dels interessats, així com signar la sol·licitud d’abonament corresponent.

Per la tramitació dels abonaments familiars es comprovaran les dades al padró municipal, per garantir el criteri d’empadronament dels membres en un mateix domicili.

Els preus, tant de les entrades com dels abonaments, no han variat respecte l’estiu passat. 

Per a més informació i per a inscripcions cal adreçar-se a la mateixa Piscina municipal d’estiu o a la coberta (de dilluns a divendres de 7 a 22:30h, dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19:30h, i diumenges de 10 a 14h), o consultar al web municipal www.manlleu.cat

 


Imatges relacionades

170615 cartell piscina estiu

Data de modificació: 15/06/2017 09:54:42

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter