Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

13/6/2017

El 31è Festival Flamenc de Manlleu clourà les festes del barri de l’Erm

El concert, organitzat per l’A.C.A. Peña Flamenca de Manlleu, se celebrarà el dissabte 17 de juny a les 21.30 h a l’Espai Rusiñol.

El programa del concert compta amb dos ‘cantaores’ flamencs molt importants: Fabiola Pérez, La Fabi, que ha fet un itinerari musical impressionant per Europa, Àsia i Amèrica, i Ezequiel Benítez que ha crescut al costat de grans artistes com José Mercé o Navajita.

‘El cante’ de La Fabi neix de la naturalitat d’una personalitat molt forta, mentre que d’Ezequiel cal subratllar el seu flamenc ortodox que no defuig d’incorporar coses noves. En definitiva es tracta d’una parella preparada per  regalar als espectadors una nit màgica.

Els dos guitarristes que acompanyen el ‘cante’ venen d’ambients musicals diferents: Paco Heredia és del barri de la Mina (Barcelona) on, com ell diu, pots trobar “un buen carpintero, un buen cantaor, un buen guitarrista... gente de todo tipo”. L’altre, Paco León, és del Puerto de Sta. María (Cádiz). Tots dos han col·laborat amb grans figures del cante com Ginesa Ortega, La Genara, José Mercé o la Macanita, entre molts d’altres. En definitiva, dos guitarristes que garanteixen una perfecta sintonia amb els ‘cantaores’ que acompanyaran.

Com ja és habitual, Antonio López serà l’encarregat de presentar un festival que ofereix l’oportunitat de gaudir del flamenc en les seves diferents manifestacions artístiques.

En el marc del festival, la Peña presenta els últims anys la seva aportació al Flamenc, mitjançant ‘cantaores’, guitarristes i ‘bailaoras’ que sintetitzen el seu art amb dos quadres flamencs, ja coneguts pels aficionats, Sinlache i Sal i Pañí.


Imatges relacionades

Cartell Festival Flamenc 2017

Data de modificació: 13/06/2017 14:43:12

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter