Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

13/6/2017

Manlleu lliura els Premis als treballs de recerca de batxillerat 2017

El veredicte del jurat i el lliurament dels premis tindrà lloc el divendres dia 16 de juny a les 18 h a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA. La interpretació d’algunes peces a càrrec de d’alumnes de l’Escola Municipal de Música clouran l’acte, que està obert a tothom.

Com cada any, l’Ajuntament de Manlleu ha convocat els premis als treballs de recerca per a alumnes de 2n de batxillerat de Manlleu, que aquest any arriben a la seva 16a convocatòria. 

Enguany s’hi han presentat 17 treballs, 7 en la categoria d’humanitats i ciències socials,  6 en la categoria de ciències experimentals i tecnologia i 4 en la categoria ciutat de Manlleu. 

El jurat està format per professionals llicenciats de diferents disciplines: Joan Arimany, Èlia Bretxa, Laia Jiménez i Albert Santasusagna. S’atorgaran tres premis, un per a cada categoria. 

El veredicte del jurat i el lliurament dels premis tindrà lloc el divendres dia 16 de juny a les 18h a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA. La interpretació d’algunes peces musicals a càrrec de d’alumnes de l’Escola Municipal de Música clouran l’acte, que està obert a tothom.


Imatges relacionades

170614 recerca

Data de modificació: 13/06/2017 09:36:56

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter