Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

9/6/2017

Finalitzen els tallers extraescolars de pastisseria per a nens i nenes de l’Aula Mercat

Diverses voluntàries han ensenyat receptes de cuina de diferents llocs del món a 35 nens i nenes de 4t i 5è de les diferents escoles de Manlleu.

La setmana passada van finalitzar amb gran èxit de participació els tallers extraescolars gratuïts per a nens i nenes de 4t i 5è de primària de Manlleu a l’Aula Mercat. La previsió inicial era de 30 participants i finalment han estat 35. Els tallers han comptat amb la participació voluntària de persones de Manlleu que han aportat receptes dolces de diferents llocs: Ghana, Argentina, Gran Bretanya, Catalunya i Marroc.

Els tallers, totalment gratuïts, s’han realitzat en 6 sessions del 25 d’abril i fins al 7 de juny i s’han dividit en dos grups, un els dimarts de 17.30 a 19.00 h i l’altre els dimecres a la mateixa hora, tots dos a l’Aula Mercat del Mercat Municipal de Manlleu.

A part dels coneixements de cuina, els nens i nenes han treballat continguts de nutrició, de primers auxilis a la cuina i també dels països de procedència de les diferents receptes.

Aquests tallers són una iniciativa del grup impulsor del Projecte Educatiu de Ciutat de Manlleu (PEC), amb l’objectiu de fomentar la participació en activitats extraescolars dels alumnes dels centres educatius de Manlleu.


Imatges relacionades

TallersPastisseria
Alumnes curs pastisseria
Aula Mercat

Data de modificació: 09/06/2017 14:02:58

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter