Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

9/6/2017

Lliurament dels diners recaptats en la subhasta de quadres al Centre de Dia Josep Roqué

Les “Beques menjador” del Centre de Dia Josep Roqué i Castell va ser el projecte més votat en l’enquesta ciutadana que proposava 3 projectes socials on destinar els diners recaptats, rebent el 52% dels vots. L’acte d’entrega dels 3.505 euros recaptats serà el dilluns 26 de juny a les 13 h al Centre de Dia Josep Roqué i Castell.

El dia 16 de desembre de 2016 l’Ajuntament de Manlleu va organitzar una subhasta de quadres. Els quadres que es van posar a subhasta eren propietat de l’ajuntament i procedien majoritàriament de concursos com el de pintura ràpida. Es van posar 61 quadres a subhasta dels quals 41 van ser adquirits recaptant un total de 3.505 euros. 

La voluntat de l’Ajuntament era que els fons econòmics obtinguts es destinessin a una acció o iniciativa social i que el destí es decidís comptant amb la participació de la ciutadania. Per això, es van seleccionar tres projectes i des de finals de febrer fins a finals d’abril la ciutadania va poder votar online a través del web municipal a quin d’ells destinar els diners. Els tres projectes candidats van ser: 

  • Banc d’Aliments El Sarró: Compra d’una furgoneta i una cambra frigorífica per millorar la recollida i conservació del producte fresc.
  • Centre de dia Josep Roqué: Beques menjador.
  • Centres escolars de Manlleu: Compra de llibres per a escoles.

Van votar 230 persones i els seus vots es van distribuir de la manera següent: 120 vots (52%) al projecte “Beques menjador”, 68 (30%) al projecte “Compra d’una furgoneta i una cambra frigorífica per millorar la recollida i conservació del producte fresc” i 42 (18%) al projecte “Compra de llibres per a escoles”. El projecte més votat, per tant, va ser “Beques menjador”, del Centre de Dia Josep Roqué i Castell. 

El dilluns dia 26 de juny a les 13 h al Centre de Dia Josep Roqué i Castell (carrer Montseny, 72 de Manlleu) es farà el lliurament del xec per valor de 3.505 euros per a beques menjador. A l’acte hi assistirà Àngels Romeu, directora de la Fundació de l’Hospital de St. Jaume, Jaume Castellanos , gerent de la Fundació de l’Hospital de St. Jaume, Maite Gallifa, regidora de Participació Ciutadana i Àlex Garrido, alcalde de Manlleu.


Imatges relacionades

170609 centre_dia

Data de modificació: 23/06/2017 14:35:33

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter