Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

8/6/2017

Lluís Soler Blanch presenta el seu llibre “Un somni de paper” a la Biblioteca de Manlleu

L’acte tindrà lloc aquest divendres 9 de juny, a les 19.30 h, a la Biblioteca Municipal de Manlleu. La presentació anirà a càrrec d’Agustí Palomares.

 

Aquest llibre, editat per El Toll, és el primer relat publicat, en paper, de l’autor manlleuenc i ens endinsa en una història inquietant: l’any 1960 es va experimentar l’ús terapèutic de LSD-25 pel govern dels EEUU per al tractament de l’esquizofrènia infantil. Aquesta és la historia d’un dels nens supervivents. Els múltiples trastorns de personalitat existents no seran cap subterfugi sinó l’oportunitat perfecta per demostrar al món el fracàs d’aquells intents de cura.

Lluís Soler Blanch (Manlleu, 1967) és amant de la ciència-ficció, el gènere fantàstic i les històries de terror. Autor de diversos relats. És, en el món de les lletres, de formació totalment autodidacta, i escriu simplement per divertiment. Actualment, compagina la seva activitat literària amb incursions en el món de l’audiovisual i del curtmetratge. Treballa en un Centre Especial de Treball i aprofita tot el seu temps lliure per a trobar noves idees que li permetin fer més agradable el passeig per la vida junt amb la seva dona i els seus dos fills.


Imatges relacionades

Cartell Un somni de paper

Data de modificació: 08/06/2017 14:35:09

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter