Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

8/6/2017

Acte de cloenda del PFI-PTT de Manlleu 2016-2017

Dimarts 13 de juny a les 11 h se celebrarà, als Jardins de Can Puget, la cloenda del curs 16-17 del PFI-PTT de Manlleu dels cursos d’auxiliar de pastisseria i fleca i d’auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració.

Aquest dimarts 13 de juny es farà la cloenda dels cursos d’auxiliar de pastisseria i fleca i d’auxiliar d’hoteleria de Manlleu. L’acte començarà a les 11 del matí i es farà l’entrega d’orles als alumnes i els diplomes d’agraïment per la col·laboració a les empreses. Per finalitzar l’acte, els alumnes oferiran un aperitiu preparat per ells mateixos com a mostra de tot el que han après durant el curs.

Durant aquest curs, 19 joves, d’entre 16 i 18 anys, han pogut fer la seva formació a diferents espais com l'Aula del Mercat Municipal, el Sidral, el Casal Cívic Frederica Montseny i el centre de formació d'adults Miquel Martí i Pol. Cinc d’aquests alumnes podran continuar els seus estudis, accedint a un cicle informatiu, i es preveuen entre tres i quatre insercions laborals a les empreses on han fet les pràctiques.

A més dels estudiants, entre els assistents hi haurà els professors, famílies, empreses i altres entitats col·laboradores i amb les quals s’ha coordinat el PTT Manlleu. Entre les empreses col·laboradores destaquen les manlleuenques com el forn de Sant Roc, el restaurant la Mossegada i Sambucus.

El PFI-PTT (Programa de Formació i Inserció - Pla de Transició al Treball) és un programa, d’un curs de durada, que proporciona formació professional inicial a joves de 16 a 21 anys que han finalitzat l’ESO sense graduar. El seu objectiu principal és, doncs, proporcionar als joves la formació bàsica i professional que els permeti millorar les seves perspectives de futur mitjançant una formació que els comporti l’aprenentatge d’un ofici, ampliar la seva formació general per promoure la continuïtat formativa i facilitar el desenvolupament dels hàbits i capacitats necessàries per incorporar-se al món laboral. La formació els porta a iniciar-se en l'aprenentatge de la pastisseria i fleca o la cuina i l’ofici de cambrer, ampliar la seva formació general per promoure la continuïtat formativa i millorar els seus hàbits i capacitats necessàries per incorporar-se al món laboral i/o continuar els seus estudis.

Aquests programes, en el nostre territori, s’emmarquen dins d’un conveni de col·laboració signat entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Manlleu amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.


Imatges relacionades

Curset Pastisseria
Sardinada PTT

Data de modificació: 16/06/2017 14:00:55

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter