Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

5/7/2016

2a campanya de donació de sang a Manlleu d’aquest any

La unitat mòbil del Banc de Sang del Departament de Salut s’instal·larà a Manlleu el dissabte 9 de juliol. Estarà a l’hospital de dia de l’Hospital Sant Jaume de 10 a 14 h i de 16 a 21 h.

Com cada any, després de la campanya del gener i de la Marató de donació de sang del passat abril a Manlleu arriba la campanya del juliol. Una vegada més la unitat mòbil del Banc de Sang del Departament de Salut vindrà al nostre municipi el dissabte 9 de juliol i estarà instal·lada a l’hospital de dia de l’Hospital Sant Jaume (Consorci Hospitalari de Vic) de 10 a 14 h i de 16 a 21 h.

 

Totes les persones majors d’edat i amb bon estat de salut poden col·laborar, amb la seva donació de sang, a fer possible que es puguin continuar realitzant milers d’assistències, intervencions i urgències mèdiques a Catalunya.

 

Entre tots podem continuar fent que la participació solidària de Manlleu en aquestes campanyes vagi creixent. Només recordar que cal portar document d’identificació (DNI o passaport) per poder realitzar la donació.

 

Us hi esperem!


Data de modificació: 05/07/2016 10:46:10

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter