Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

6/6/2017

S’obren les inscripcions dels cursets de natació intensius d’estiu de la Piscina municipal de Manlleu

A partir del dilluns 12 de juny es poden fer les inscripcions dels cursets d’estiu que s’iniciaran durant la setmana del 26 de juny i duraran fins al 28 de juliol.

La Piscina municipal de Manlleu ofereix cursos intensius de natació i activitats aquàtiques per a totes les edats i nivells. Aquesta àmplia oferta fa que el servei s’adapti a pràcticament qualsevol necessitat d’horari, nivell i exigència física.

Els cursos per a nens s’estructuren segons l’edat i amb uns objectius tècnics a assolir per cada nivell. Els cursos i activitats per adults tenen una oferta més variada segons les necessitats i preferències dels diferents col·lectius:

  • Manteniment / Perfeccionament: mantenir una bona condició física i un correcte nivell tècnic per seguir progressant i millorant en ambdós aspectes.
  • Inici: per aprendre a nedar i per aconseguir un nivell bàsic de natació. 
  • Entrenament: persones que volen realitzar un treball de natació intens, aplicant mètodes i sistemes d’entrenament controlats.
  • Esport i Salut: activitat física i natació terapèutica.
  • Matronatació: exercicis per nadons a partir de 5 mesos.
  • Aiguafitness: exercicis gimnàstics dirigits amb acompanyament musical.
  • Aiguaaerobic: exercicis gimnàstics coreografiats.

Els cursos s’iniciaran durant la setmana del 26 de juny i s’allargaran fins al dia 28 de juliol. Cal destacar, que amb l’objectiu d’adaptar-se al màxim a les necessitats dels usuaris, es valorarà la variació dels horaris dels diferents cursos segons la demanda de les persones interessades.

Per a més informació i per a inscripcions cal adreçar-se a la mateixa piscina municipal: de dilluns a divendres de 7 a 22:30 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 19:30 h, i diumenges de 10 a 14 h.


Imatges relacionades

Piscina Manlleu

Documentació adjunta

Data de modificació: 06/06/2017 14:27:52

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter