Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

6/6/2017

El baríton Carles Pachón, acompanyat al piano per Anna Crexells, en concert a Manlleu amb àries d’òpera i de concert de Mozart i àries d’òpera de Bellini i Rossini a Manlleu

El concert tindrà lloc el dissabte 10 de juny a les 21.30 h a l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, i està inclòs en el 27è cicle de concerts d’Amics de la Música de Manlleu.

El dissabte 10 de juny, a les 21.30 h, tindrà lloc a l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu el proper concert programat per Amics de la Música de Manlleu dins del seu 27è cicle. Un concert que anirà a càrrec del baríton Carles Pachón, recentment guardonat en l’última edició del prestigiós concurs de cant “Tenor Francesc Viñas” al Gran Teatre del Liceu, a més d’haver guanyat també el XIX i XX concurs Mirna Lacambra, el premi Manuel Ausensi i el programa líric televisiu “L'odissea de la veu”.

El seu debut al Gran Teatre del Liceu està programat per aquest 2017 amb una òpera de Rossini i també debutarà al Festival Castell de Peralada.

A Manlleu, Carles Pachón, estarà acompanyat al piano per Anna Crexells, amb una llarga trajectòria com a pianista acompanyant i col·laboradora del Palau de la Música, L’Auditori, del Teatre del Liceu i de l’ESMUC, a més de treballar en diferents orquestres i actuar en festivals com el de Porta Ferrada o la Schubertíada de Vilabertran, entre d’altres.

El dia 10 a Manlleu oferiran un programa amb una primera part dedicada a àries d’òpera i de concert de Mozart i una segona part amb àries d’òpera de compositors italians com Bellini i Rossini.

El preu de l’entrada és de 6 euros, gratuït pels socis d’Amics de la Música de Manlleu i pels menors de 12 anys, i per tots els estudiants de Música de la comarca d’Osona.

 


Imatges relacionades

Cartell Carles Pachón

Data de modificació: 06/06/2017 14:30:41

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter