Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

30/5/2017

El dissabte 10 de juny es celebrarà l’acte de lliurament de premis del 12è Concurs Manga de Manlleu

El lliurament de premis tindrà lloc a la sala d'exposicions de Can Puget, el dissabte dia 10 de juny a les 6 de la tarda. Al llarg de l’acte es projectaran les 43 obres rebudes.

El proper dissabte 10 de juny, a les 6 de la tarda, es celebrarà la cerimònia d’entrega de premis del 12è Concurs Manga de Manlleu. Al llarg de l’acte es revelaran els guanyadors i els finalistes del concurs, difícils de triar en l’edició d’enguany, d’entre les 43 obres rebudes, i  que també seran projectades en el marc de l’acte. 

El Concurs de Dibuix Manga està organitzat per Estudi Tres Llunes i l’Ajuntament de Manlleu – Joventut, i compta amb la col·laboració de La Font 23. Al mateix temps, rep el suport de Ficomic, Norma Editorial, Panini Comics, Planeta Comics, Selecta Vision, Nits de Cinema Oriental, Japanzone, Kritic Còmics, Vicens Piera, Mimcord, Estudi XEVIDOM i l’Escola Joso entre d’altres. 

Al finalitzar l’acte tots els concursants que hagin presentat alguna obra, la podran recuperar el mateix dia, al mateix espai, prèvia mostra del DNI. 

Acte de lliurament de premis Concurs Manga de Manlleu: El dissabte 10 de juny, a les 6 de la tarda. Sala d'exposicions de Can Puget, Baixada de la Fidela 1-3 de Manlleu. 

Enllaços d’interés: www.facebook.com/ConcursManga /  http://www.concursmanga.com/ 


Imatges relacionades

170530 imatge manga

Data de modificació: 31/05/2017 09:25:28

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter