Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

30/5/2017

Obert el període d'inscripcions per al casal d'estiu municipal de Manlleu

El període d’inscripció al Casal d’Estiu municipal, adreçat a nens i nenes escolaritzats de 3 a 12 anys, finalitza el divendres dia 9 de juny. El divendres dia 2 de juny a les 19 h es farà una sessió informativa a l’ajuntament.

Hiccup, l’entrenadora de Dracs serà la guia del Casal d’Estiu municipal 2017. Els nens i nenes que hi participin coneixeran el Món dels Dracs de la mà de l’entrenadora de Dracs tot jugant, fent esport, tallers i moltes activitats relacionades amb aquest tema. 

El casal d'estiu es farà, majoritàriament, al Pavelló de La Salle, però també hi haurà activitats que es realitzaran a altres espais culturals i esportius de Manlleu. El primer dia de casal serà el dijous dia 22 de juny. La realització del casal anirà a càrrec de l'empresa Oci Infantil i Lúdic de Manlleu, SLL. 

El Casal d’Estiu està  adreçat a nens i nenes escolaritzats de 3 a 12 anys. Les inscripcions s’han de portar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), al primer pis de l’Ajuntament de Manlleu en horari de dilluns a divendres de 9h a 14 h. 

S’ha bustiat el díptic informatiu del casal i la butlleta d'inscripció a tots els domicilis de Manlleu on hi viuen nens i nenes de 3 a 12 anys. Per formalitzar la inscripció cal portar també el rebut de l'ingrés bancari i la fotocòpia de la tarja sanitària. 

Per tal d'informar de les activitats que es duran a terme i resoldre possibles dubtes, l'Ajuntament de Manlleu i Oci Infantil i Lúdic de Manlleu, SLL. oferiran una sessió informativa  per als pares el divendres dia 2 de juny a les 19 h a la sala de sessions de l'Ajuntament. 

Per a més informació truqueu al telèfon 93 851 50 22 o bé envieu un correu electrònic a serveispersonals@manlleu.cat


Imatges relacionades

170530 casal estiu portada
170530 casal estiu int

Data de modificació: 30/05/2017 10:17:02

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter