Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

25/5/2017

Manlleu celebra la Setmana de l’Energia

La Setmana de l’Energia es celebrarà del 19 al 25 de juny, coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible,. Es celebra amb l’objectiu de sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica i Manlleu s’avança a les dates i s’hi suma amb diferents activitats.

La Setmana de l’Energia es celebra a tot Europa amb l’objectiu de sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. 

Manlleu s’hi ha sumat amb diferents activitats: 

  • La primera activitat serà el diumenge 28 de maig al matí a la Plaça del Mercat Municipal. En el marc del Dinar de Llençats s’oferiran dos jocs de gran format per a la canalla per a conscienciar sobre l’estalvi energètic en les accions quotidianes. 
  • El dilluns 5 de juny, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, en el mercat del dilluns hi haurà un punt d’informació sobre energia. De les 10 a les 12 del matí els ciutadans que s’acostin al punt informatiu podran rebre informació sobre el seu rebut de subministraments energètics, mesures d’estalvi i eficiència energètica a casa, etc. 
  • Durant tot el mes de juny s’oferirà un servei d’assessorament a la ciutadania sobre contractació energètica. En el web de l’ajuntament (manlleu.cat ) hi haurà un formulari per complimentar i després es rebrà un informe amb les principals propostes per optimitzar el contracte del subministrament elèctric. 
  • Finalment recordem que durant tot aquest any des de l’ajuntament s’ofereix l’accés a l’Energiòmetre. Aquest web creat per Lavola és una eina destinada a obtenir consells personalitzats en el consum d’energia a nivell domèstic. 

Les activitats compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l’Institut Català de l’Energia de la Generalitat de Catalunya. Més informació: http://www.manlleu.cat/viure/medi-ambient/energia.htm

 


Imatges relacionades

170525 setmana energia

Data de modificació: 25/05/2017 11:46:33

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter