Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

4/7/2016

“Música, mites i estels” una nova proposta d’Amics de la Música de Manlleu pel divendres dia 15 de juliol

Música, mites i estels és un acte centrat en la música, l’observació dels estels i la lectura dels mites que donen nom a les constel·lacions. Tindrà lloc el 15 de juliol als jardins de la part posterior de Cau Faluga on, prèvia reserva, s’oferirà un sopar de picnic.

Amics de la Música de Manlleu intenta cada any oferir concerts que surtin una mica del marc típic de concert “normal” dins d’un espai “normal”. Música, mites i estels és un acte centrat en la música, l’observació dels estels i la lectura dels mites que donen nom a les constel·lacions. Cada un d’aquests temes té el seu “divo”: Daniel Taboada, pianista de Vic, ens interpretarà composicions dedicades a la nit d’autors conegudíssims com ara Mompou, Chopìn, Fauré i Satie. Francesc Gutiérrez, astrònom, ens farà conèixer els estels d’aquella nit. I l’actor Xavier Boada ens llegirà la història del mite grec que dóna nom a les constel·lacions.

 

Per tenir les condicions favorables l’acte es farà el divendres 15 de juliol de 2016 a les 22.45 h. L’acte serà a l’aire lliure i anirà sonoritzat. Aprofitant que el concert-observació es fa un jardí-prat fantàstic, s’aprofitarà l’espai per poder menjar pícnic, cuinat pel restaurant de la colònia, Cau Faluga. El pícnic consisteix en 3 plats + postres + beguda. Aquest menú es servirà de les 21.15 h a les 22 h i només a les persones que prèviament l’hagin encarregat i pagat.

 

Es recomana portar una manta o estora per poder gaudir d’aquesta proposta i reservar-nos un lloc al prat per fer el pícnic i, després, poder escoltar el concert-observació (al prat també s’hi col·locaran algunes cadires).

 

HORARIS, PREUS i PUNTS DE VENDA:

 

Del dimecres 29/06 al dijous 14/07: Venda dels tiquets d’entrada tant del concert com del pícnic. Ambdues entrades es poden comprar al Museu del Ter, 93 8515176 i a Cau Faluga, 93 8513859.

 

Divendres 15/07:

21.15h a 22h Inici del pícnic. Cal recollir-lo al mateix restuarant Cau Faluga i anar al jardí posterior de la casa.

22.45h Concert-observació d’estels amb Daniel Taboada (piano), Xavier Boada (narrador) i Francesc Gutiérrez (astrònom).

 

Preu pícnic: 18€

Preu concert: 10€ (Gratuït pels socis d’Amics de la Música de Manlleu)

 

En cas de pluja s’ajorna al següent divendres dia 22 de juliol


Data de modificació: 04/07/2016 17:30:35

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter