Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

23/5/2017

Alumnes de la Salle milloren la font de la Cadernera

Han restaurat els cartells i plantat plantes aromàtiques a les jardineres.

Un equip de quatre alumnes de 4t d’ESO de la Salle ha centrat el seu projecte FAIG d’aprenentatge i servei a millorar la font de la Cadernera. En coordinació amb el Servei de medi ambient de l’Ajuntament des del mes de gener han buscat informació de la història de la font, han fet entrevistes i formulat diferents propostes de millora. Entre totes les propostes fetes han restaurat els cartells de la font i enjardinat els parterres que l’envolten amb plantes aromàtiques (romaní, farigola, espígol...). A més, han proposat altres idees de millora que es poden continuar en un futur.

Els projectes d’aprenentatge i servei permeten a l’alumnat desenvolupar projectes concrets a través dels quals els nois i noies entren en contacte amb un ens públic o entitat (ajuntament, escoles, associacions...), adquireixen coneixements i, a l’hora, desenvolupen tasques concretes i útils pel municipi.

Aquest projecte serà presentat el proper 19 de juny al matí al Museu del Ter, conjuntament amb la resta de projectes d’aprenentatge i servei que des del centre s’han dut a terme aquest curs.


Imatges relacionades

Img 6896
Img 6899
Img 6898
Img 6897
Img 6894
Img 6893
Img 6892
Img 6891

Data de modificació: 23/05/2017 08:31:39

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter