Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

22/5/2017

#Invulnerables Manlleu ofereix una nova proposta d’estiu per a joves, FutbolNet: Espai on l’activitat física i l’esport són els protagonistes

Aquest estiu els nois i noies de 12 a 17 anys de Manlleu podran gaudir d’activitats físiques organitzades per la Fundació Futbol Club Barcelona en el marc del projecte #Invulnerables. FutbolNet a Manlleu es realitzarà del 26 de juny al 27 de juliol, de dilluns a dijous de 17 a 20h, és gratuït i té places limitades.

Al llarg del curs 2016/17, 64 infants i adolescents de Manlleu han participat en diferents grups de reforç educatiu o estudi assistit. Aquestes 30 nenes i 33 nens formen part del total de 48 famílies que han estat ateses des del programa #Invulnerables, posant a la seva disposició d’altres serveis de “La Caixa” Pro infància. 

En aquest context, i gràcies al Conveni amb la Fundació FC Barcelona, aquest estiu els joves de 12 a 17 anys de Manlleu podran gaudir d’activitats físiques organitzades per la Fundació Futbol Club Barcelona “FutbolNet”. 

FutbolNet  és un espai on l’activitat física i l’esport són els protagonistes. FutbolNet fomenta els valors del FC Barcelona: l’esforç, el respecte, el treball en equip, la cooperació, la humilitat i l’ambició, per contribuir al desenvolupament d’un mateix i de tota la comunitat, generant experiències significatives i noves oportunitats de relació. 

Convidem a totes les noies i nois d’entre 12 i 17 anys del municipi a practicar esport d’una forma diferent, utilitzant la metodologia dels 3 temps. En un 1r temps els equips es reuneixen i acorden les normes amb les que volen jugar. En el 2n temps els equips juguen, intentant posar en pràctica les normes que han acordat i en el 3r temps es reflexiona sobre la idoneïtat de les normes preses a l’hora d’afavorir la participació, el treball específic de valors, etc. 

FutbolNet a Manlleu es realitzarà del 26 de juny al 27 de juliol de dilluns a dijous de 17 a 20h, és gratuït i té places limitades. Les inscripcions es poden fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Manlleu. Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts, dimecres i dijous de 16 a 18 h (tardes fins el 31 de maig). Us podeu inscriure fins el dissabte 17 de juny. 

#Invulnerables és un projecte  que l’Ajuntament va posar en marxa l’any 2016 arrel d’un conveni amb el Departament de Benestar i Família, la Fundació “La Caixa”, la Fundació FC Barcelona i amb l’impuls de Sor Lucia Caram. Aquest projecte s’adreça a pal·liar situacions de dèficits social, fent especial incidència als infants i les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica,  amb l’objectiu de trencar el cercle de la pobresa que deixa marginades a moltes persones per causes que són evitables. La Fundació “La Caixa” aporta el seu programa Pro infància i Incorpora com a eines bàsiques dins del projecte. 

Fundació Projecte i Vida és l’entitat coordinadora del programa pilot #Invulnerables a Manlleu. Juntament amb Serveis Socials de l’Ajuntament de Manlleu  lideren el projecte, buscant la col·laboració de tots els agents del territori (centres educatius, serveis de salut, entitats de tercer sector...) a través de la xarxa XIAM (Xarxa d’atenció a la Infància i Adolescència de Manlleu).


Imatges relacionades

170522 futbolnet a
170522 futbolnet b

Data de modificació: 22/05/2017 12:15:20

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter