Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

12/5/2017

La consellera Dolors Bassa visita Manlleu amb motiu de la signatura del conveni del Servei de productes de suport i teràpia ocupacional d’Osona, Garrotxa i Ripollès

L’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, els presidents dels Consells Comarcals d’Osona, Garrotxa i Ripollès, el rector de la UVic i altres representants tant de la Generalitat com de diferents ajuntaments, acompanyaran avui, divendres 12 de maig, a la consellera de Treball, Afers Socials i Família a l’acte de presentació i signatura que tindrà lloc al Museu del Ter a les 16.30 h.

L’alcalde, Àlex Garrido, obrirà avui, 12 de maig, l’acte de presentació del Servei de Productes de Suport i Teràpia Ocupacional d’Osona, Garrotxa i Ripollès, al qual hi seran presents la consellera del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies juntament amb presidents dels consells comarcals, alcaldes i altres personalitats implicades. 

El Servei de Productes de Suport i de Teràpia Ocupacional és un projecte fruit de la col·laboració entre el Consell Comarcal d’Osona, el Consorci Acció Social de la Garrotxa, el Consorci de Benestar Social del Ripollès amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Aquest servei s’organitza des de la proximitat de les persones i compta amb la professionalitat de terapeutes ocupacionals amb l’objectiu de millorar l’autonomia, la cura i l’accessibilitat de les persones en el seu domicili i de prevenir situacions futures derivades de la discapacitat o l’envelliment. 

Els Productes de Suport són dispositius o ajudes tècniques que faciliten a les persones amb discapacitat o dificultats de mobilitat poder fer amb més capacitat i seguretat les seves activitats de la vida diària, les quals, sense aquests productes no les podrien fer. Els terapeutes ocupacionals són professionals preparats per a valorar, identificar i desenvolupar les potencialitats de les persones en les ocupacions de la vida quotidiana. El servei és universal i s’adreça a tothom que el necessiti, infants, joves o adults de  qualsevol municipi de les tres comarques. 

El Servei de Banc de Productes de Suport i de Teràpia Ocupacional d’Osona, Garrotxa i Ripollès s’emmarca en les lleis 13/2014 d’Accessibilitat i la 12/2007 de Serveis Socials de Catalunya, com a una de les mesures per garantir la igualtat, l’autonomia i l’accessibilitat de les persones amb discapacitat i el gaudi d’una vida digna. 


Data de modificació: 12/05/2017 13:56:20

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter