Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

12/5/2017

Concert de primavera de la Coral Serpencanta de Manlleu

Diumenge, dia 14 de maig, a les 7 de la tarda, a l’Espai Rusiñol de Manlleu es farà el Concert de Primavera de la Coral Serpencanta. Enguany es comptarà també amb la participació del Cor Bonaire, de Tona, com a entitat convidada.

El concert, que tindrà lloc el diumenge dia 14 de maig a les 7 de la tarda, constarà d'una primera part que anirà a càrrec del Cor Bonaire, de Tona. La segona part, anirà a càrrec de la Coral Serpencanta i ambdues parts estaran dirigies per Dolors Lozano, amb acompanyament al piano de Pep Serdà. A la part final es farà un cant comú per part de totes dues corals. 

La Coral Serpencanta va néixer l’any 1999 com a coral popular de Manlleu. El seu repertori inclou música catalana i del món. La Coral ha fet actuacions a diversos punts de la geografia catalana, i també a l’Alguer i Esporles (Mallorca). En aquest concert estrenarà cinc cançons de diverses procedències geogràfiques, i cantades en diversos idiomes. 

El Cor Bonaire celebra aquest any el seu 25è aniversari, motiu pel qual ha estat guardonat amb el Premi El Noi de Tona, de l’Ajuntament de Tona. El seu repertori es mou entre la música clàssica, popular i del món.

 

 


Imatges relacionades

170512 concert_serpencanta_primavera

Data de modificació: 12/05/2017 12:24:25

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter