Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

9/5/2017

Més de 300 persones participen a Manlleu de la 12a edició del Rodajocs

El Rodajocs es va celebrar el passat dissabte dia 6 de maig al pati de l’escola Puig Agut. El Rodajocs és una matinal familiar d’activitats lúdiques organitzada per les AMPA de les escoles bressol i les escoles de primària de Manlleu.

El passat dissabte 6 de maig va tenir lloc la dotzena edició del Rodajocs, amb la participació d’unes 300 persones. El Rodajocs és una matinal familiar d’activitats lúdiques organitzada per les AMPA de les escoles bressol i les escoles de primària de Manlleu. L’espai escollit aquest any va ser el pati de l’escola Puig-Agut, que va acollir tot de propostes de jocs sota el tema “Jocs gegants per a petits i grans”. Bitlles, tres en ratlla, jocs de punteria, circuit de psicomotricitat, mandala gegant, construccions amb caixes... són alguns exemples dels jocs que van preparar les diferents AMPA, i dels que infants i famílies van poder gaudir i compartir al llarg del matí.

El Rodajocs està organitzat pel Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Manlleu, concretament per la Xarxampa, comissió en la que representants de les AMPA de totes les escoles de Manlleu programen activitats diverses al llarg de tot el curs escolar. Aquest any s’ha d’agrair especialment a l’AMPA i la direcció de l’escola Puig-Agut la disponibilitat i col·laboració per poder utilitzar les instal·lacions del centre per al Rodajocs.


Imatges relacionades

170509 mandala
170509 joc fusta

Data de modificació: 09/05/2017 11:28:48

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter