Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

5/5/2017

Manlleu acull la 7a Trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans

Coincidint amb l’any de celebració del 15è aniversari del Casal Popular Boira Baixa, Manlleu acollirà els propers 12, 13 i 14 de maig la 7a edició de la Trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans.

Els dies 12, 13 i 14 de maig es celebrarà a Manlleu una nova Trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans. Després de passar per Sabadell, Vilanova i la Geltrú, Benimaclet, Reus, Berga i Felanitx, aquest any Manlleu agafa el relleu i acollirà la 7a trobada.

L’eix central de la trobada el formaran l’Assemblea Plenària i les Taules de Formació i Debat on es compartiran les experiències i dinàmiques dels diferents Casals i Ateneus i on es treballaran projectes i propostes per articular i tirar endavant la Xarxa. Més enllà d'això però, també s’han organitzat un conjunt d’actes oberts a tota la població que tindran lloc a Manlleu durant tot el cap de setmana.

Aquest 2017 el Casal Popular Boira Baixa celebra els 15 anys del col·lectiu i des del casal manifesten que “per a nosaltres és un autèntic privilegi que Manlleu sigui la població amfitriona de la Trobada. Conscients del repte que suposa i que la utilitat de la mateixa depèn de la implicació del màxim nombre possible de persones, us animem a totes i a tots a participar-hi!”

Casals i ateneus. Esperançadora xarxa d’espais que al llarg dels anys han replicat arreu del territori i que a peu de carrer dibuixen els Països Catalans. Projectes col·lectius sorgits d’aquelles i aquells que mai ens hem conformat a ser espectadors dels dies que ens ha tocat viure en aquesta riba del Mediterrani i que hem decidit passar a ser protagonistes per transformar les nostres realitats properes i quotidianes. Des dels barris i municipis: des de la base. Des de l’espai més idoni per a construir alternatives i transformacions, i on dipositem tota esperança d’un futur millor per a totes i tots.


Imatges relacionades

170505 trobada_casals

Data de modificació: 05/05/2017 12:33:09

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter