Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

1/7/2016

Woodys Barcelona i Mecanitzats Muntada guanyen els Premis Innovacat 2016

Woodys, com a empresa guanyadora del Premi Empresa Jove, i Mecanitzats Muntada, d’Empresa Avança, rebran 12.000 i 20.000€ en metàl·lic i un “viatge Innovacat” fet a mida

Ahir dijous dia 30 de juny es va celebrar l’acte de lliurament dels Premis Innovacat a Cau Faluga, a la Colònia Rusiñol. 32 projectes optaven als premis en la seva 6a edició, 20 en la categoria d’empresa jove (fins a 5 anys d’activitat) i 12 en la d’empresa avança (més de 5 anys d’activitat).

 

L’acte, iniciat amb la música en directe de Pep Poblet, va ser conduït per la comunicadora Eli Carnicé i va comptar amb l’assistència del director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos. A l’inici de l’acte Tim Eaves, CEO i cofundador de QUADPACK Group – Technotraf, va fer una intervenció en representació de les 6 empreses organitzadores dels Premis Innovacat, on va posar en valor la importància de tenir projecte, projecte en el sentit ampli, de ser capaç de visionar i projectar una mica més enllà.

 

En el marc de l'acte Albert Castellón, membre del Consell Directiu de Parlem, l'operadora de telefonia mòbil de Catalunya, i consultor en estratègia empresarial, de màrqueting i de comunicació, va oferir un speech que portava per títol Innovació i Creativitat, dues cares d'una mateixa moneda. Castellón va destacar la necessitat d'una estratègia per innovar des de la creativitat, amb una bona segmentació i un bon posicionament al mercat.

 

Oriol Guixà, de La Farga, i Josep Terradellas, de Casa Tarradellas, van ser els encarregats de lliurar el Premi Empresa Jove i l’Avança respectivament. 

 

El parlament de l’alcalde, Àlex Garrido, va cloure l’acte posant èmfasi en  que en un entorn empresarial volàtil i complex com el d’avui, capacitats com l’agilitat, la iniciativa constant, la pro activitat i l’adaptació al canvi són imprescindibles per avançar, per millorar, per créixer. L’alcalde va destacar també que fa pocs es va fer a Manlleu el Fòrum Econòmic i Social que ha de ser el punt de partida per activar-se, per què Manlleu vol anar endavant i Manlleu vol tornar a ser una ciutat referent industrial.

 

Antoni Puntí, membre del jurat des de la 1a edició dels Premis Innovacat, va ser l’encarregat de lliurar als projectes guanyadors el Premi en assessorament. Les 5 empreses guanyadores de 20 hores de consultoria han estat:

 

 • The Dida
 • Balam Enginyeria de Sistemes
 • 9HABITAT intel·ligent
 • Conductiva Online Services
 • Tecnologia del Moviment Continu

 

El Premi Empresa Jove ha estat per WOODYS BARCELONA

 

 • Per ser una petita empresa que, amb només dos anys, ja és una empresa d’èxit.
 • Per ser una realitat ja desplegada a alguns països d’Europa.
 • Per treballar un màrqueting impecable i tenir aliances comercials potents.
 • Per l’instint empresarial de tirar endavant un producte tan singular en un sector tan competitiu i madur com el de l’òptica. 
 • Per la sostenibilitat de les ulleres de fusta natural i per emprar materials reciclats i biodegradables en els seus productes.

 

El Premi Empresa Avança ha estat per MECANITZATS MUNTADA

 

 • Per ser una empresa amb més de 25 anys que ha estat capaç de reinventar-se, amb un model de negoci desenvolupat tecnològicament, juntament amb un fort component d’emprenedoria.
 • Per la seva capacitat de fer xarxa amb proveïdors i actius locals i per la singularitat que des de Manlleu s’arribi al món.
 • Per tenir com a socis figures rellevants del món del motor.
 • Per la perseverança en el projecte de crear i comercialitzar un producte únic i pioner: un aparell d’entrenament físic per a pilots de motociclisme.

 

Totes les empreses participants als Premis Innovacat 2016 han estat convidades a assistir a una sessió de formació empresarial que tindrà lloc el proper mes d’octubre. Les últimes sessions que s’han fet per als projectes Innovacat han estat impartides per Donna Pace, experta en creativitat, i Genís Roca, soci director de Roca Salvatella i expert en transformació digital. El ponent d’enguany encara no està confirmat.


Data de modificació: 05/07/2016 10:43:44

Amb la col·laboració de:
 • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter