Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

2/5/2017

5a exposició de pintures i dibuixos del Taller d’Art Juan Varea en la celebració del seu 30è aniversari

La inauguració de l’exposició i la celebració del 30è aniversari del Taller d’Art de Juan Varea tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Puget el dissabte 6 de maig a les 18.30 h.

La d’enguany serà la 5a exposició de pintures i dibuixos de nens, juvenils i adults del Taller d’Art Juan Varea de Manlleu. L’exposició d’aquestes obres es podrà visitar del 6 al 28 de maig, a la sala d’exposicions de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3) de Manlleu.

El Taller d’Art de Juan Varea celebra el seu 30è aniversari. Joan Varea explica que “Celebrem el 30 aniversari, trenta anys de la creació de l’Escola de Dibuix i actualment el Taller d’Art de Juan Varea. Un any molt especial davant el record de tots aquests anys i la mirada enrere amb tants i bons alumnes que han passat per l’escola. Nens, joves i adults. Una petita escola, que amb pocs recursos ha aconseguit molts bons resultats”.

L’escola-taller ha passat per diferents dependències, va començar l’any 1987, en un local de lloguer al carrer Enric Delaris, cantonada carrer de l’Horta d’en Font. Després es va instal·lar durant 25 anys al Centre cultural de la Caixa de Manlleu, al carrer Baixa Cortada, 1, fins que es va extingir l’Obra Social de la Caixa de Manlleu. Actualment, des de fa 5 anys, el Taller d’Art Juan Varea està ubicat al carrer Sant Martí, domicili de l’artista.

L’Escola té com a finalitats l’ensenyament i la pràctica del dibuix, la pintura, el modelat i la sensibilització amb les matèries plàstiques i el treball amb nens, joves i adults.

Durant aquests anys han passat molts alumnes per l’Escola i alguns d’aquests alumnes han continuat estudiant i han fet els estudis de Belles Arts.

El Taller d’Art Juan Varea segueix com a taller privat, i manté el clar objectiu d’ensenyar a totes les persones interessades les tècniques artístiques.

La 5a exposició de pintures i dibuixos de nens, juvenils i adults del Taller d’Art Juan Varea de Manlleu, s’inaugurarà el proper dissabte dia 6 de maig a 2/4 de 7 de la tarda. L’exposició es podrà veure a  la sala d’exposicions de Can Puget de Manlleu del mateix dia 6 fins el 28 de maig en horari de dijous a diumenge, de 6 a 8 del vespre

Per a més informació sobre l’exposició podeu contactar amb el professor i pintor Juan Varea 629 992 601.


Imatges relacionades

Cartell Taller Art Varea

Data de modificació: 02/05/2017 13:51:56

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter