Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

2/5/2017

Els alumnes del PTT Manlleu ofereixen dos tallers de pastisseria als nens de les escoles bressol

Els nens i nenes de les escoles bressol de Manlleu participen en els tallers “Els cracks de la cuina”, impartits pels alumnes del PTT Manlleu.

Els dies 24 i 25 d’abril, amb la col·laboració dels alumnes del PFI-PTT Manlleu, del perfil d'auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració, i de pastisseria i fleca, els alumnes de les escoles bressol de Manlleu van convertir-se en petits cuiners. 

Magdalenes i cookies van ser les receptes que van elaborar i van tastar aquests “Cracks de la cuina”. La visita també va incloure un recorregut pel Mercat Municipal.

El PFI-PTT Manlleu, que s'emmarca en un conveni entre l'Ajuntament de Manlleu i el Departament d'Ensenyament amb la col·laboració de l’àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, realitza part de les classes a l’Aula del Mercat Municipal. L’alumnat col·labora, des del 2014, amb aquests tallers i d’altres activitats que s’organitzen des del Mercat, com la Sardinada Popular.
L’Associació de Comerciants del Mercat aposta per la continuïtat d’aquesta iniciativa per reforçar altres accions de dinamització comercial, engegades al Mercat des del 2011, i consolidar l’Aula Mercat com a l’espai gastronòmic de referència a la comarca. 

D’altra banda, els tutors del PFI-PTT Manlleu agraeixen la oportunitat de participar en actes com aquest, com a experiència i aprenentatge per alumnat i per donar reconeixement a la tasca que duen a terme a l’Aula del Mercat durant tot el curs escolar.


Imatges relacionades

170502 cracks cuina bressol2 1560 x 2080
170502 cracks cuina bressol1 1560 x 2080
170502 cracks cuina bressol

Data de modificació: 02/05/2017 11:40:27

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter