Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

28/4/2017

El Mercat Municipal de Manlleu organitza la 4a caminada gastronòmica

La caminada gastronòmica serà el diumenge dia 14 de maig i proposa un recorregut de 12 kilòmetres, apte per a totes les edats, per l’entorn de Manlleu, amb tastets gastronòmics de productes del Mercat i un vermut final.

La caminada serà el diumenge 14 de maig. La sortida serà a les 9h del matí, des del mateix mercat, i la caminada finalitzarà amb un vermut al mateix lloc. Al final de la caminada hi haurà un obsequi per a tots els participants i es sortejaran vals de compra.

La ruta, de 12km, seguirà un recorregut pels voltants de Manlleu i comptarà amb diversos punts d’avituallament on els participants podran degustar diferents tastets i productes elaborats per els paradistes del mercat.

Aquest és el 4t any que s’organitza aquesta caminada, en col·laboració amb el GEM (Grup excursionista de Manlleu)i en la qual hi participen, anualment, més de 150 persones.

Les inscripcions es poden fer, presencialment, a tots els comerços del Mercat Municipal, al web del mercat https://www.mercatmanlleu.cat/activitats/caminada-gastronomica-mercat-manlleu/ al GEM, o el mateix dia abans de la sortida.

El preu és de 9€ per als adults i de 4€ pels nens menors de 12 anys.

La Caminada Gastronòmica forma part del calendari d’activitats que organitza l’Associació de Comerciants del Mercat com la Sardinada, els tallers de cuina i la nit de tapes.

Us convidem a fer esport, gaudir de la natura i de la gastronomia en família!


Imatges relacionades

170428 Caminada_gastro

Data de modificació: 28/04/2017 14:27:18

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter