Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

27/4/2017

Concurs obert de piano ‘Manlleu porta cua’ en el marc del Concurs Maria Canals

Des de principis d’abril i fins el 12 de maig està obert el concurs Manlleu porta cua, que proposa penjar un vídeo tocant una peça a la “Galeria dels tocats”, un canal de Youtube del Concurs Maria Canals, i optar al premi de poder tocar el gran piano de cua del Palau de la Música Catalana

El divendres 5 de maig se celebrarà de nou el ‘Manlleu porta cua’, una jornada en la que tres pianos de cua surten al carrer de la mà del Concurs Maria Canals.

Aquest any, com a novetat, s’organitza un concurs de piano obert als alumnes de l’Escola de Música i a tota la ciutadania. Els i les participants han de penjar un vídeo tocant una peça a la “Galeria dels tocats”, un canal de Youtube del Concurs Maria Canals. Els vídeos es podran penjar fins el divendres dia 12 de maig, per tant els vídeos es poden enregistrar el dia 5 de maig en algun dels 3 pianos que estaran ubicats al carrers de Manlleu.

El concurs té 3 categories i es premiaran:

  • Els vídeos més ben editats
  • Els vídeos amb la millor interpretació
  • Els vídeos que tinguin unes explicacions més suggeridores i engrescadores (per què toques el piano? Que significa per tu tocar el piano? Com vas començar a tocar el piano?...) 

Els guanyadors s’enduran dues entrades per la final del concurs, i una “experiència” Maria Canals, que consistirà en poder tocar el gran piano de cua del Palau de la Música Catalana a l’escenari de la gran sala de concerts modernista. 

Tota la informació de com realitzar i pujar els vídeos per participar està detallada a la web del concurs:  http://mariacanals.org/ca/offconcurs/penjavideo.html

Enllaç a la galeria dels tocats: https://www.youtube.com/playlist?list=PLAg8FbF-IFR6R_1izUgu6kXjESzvLr_aV


Imatges relacionades

170427 concurs_piano_porta_cua

Data de modificació: 27/04/2017 11:55:02

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter