Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

26/4/2017

El prestigiós pianista José Menor interpretarà “Goyescas”, de Granados, a Manlleu

El divendres 5 de maig i com a clausura del Manlleu porta cua, Amics de la Música de Manlleu programa un concert homenatge al gran pianista i compositor lleidatà, Enric Granados (1867-1916), de qui aquest 2017 es commemoren els 150 anys del seu naixement. El concert serà a l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu a les 21.30h.

El concert, que tindrà lloc el proper divendres dia 5 de maig, anirà a càrrec del prestigiós pianista José Menor, que interpretarà “Goyescas” de Granados, una de les obres més  emblemàtiques d’aquest compositor. 

L’any 2016 i 2017, José Menor ha estat desenvolupant una gira internacional interpretant Goyescas a Estats Units, la Xina, Regne Unit i Alemanya. També amb motiu de l’any Granados, José Menor és resident a l’Auditori Enric Granados de Lleida, oferint diversos programes commemoratius. 

José Menor és un artista que desafia qualificatius, presentant-se com a ambaixador dels nostres compositors històrics (Granados, Albéniz), o com a revolucionari del seu instrument, tot explorant l’avantguarda més innovadora i incloent-hi les seves pròpies obres. 

El concert tindrà lloc el divendres 5 de maig, a l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu a les 21.30h, carrer del Pont, 16-18 de Manlleu. 

Entrada general: 6 euros i gratuït pels socis d’Amics de la Música de Manlleu i per a tots els estudiants de Música.


Imatges relacionades

170426 concert_jose_menor_amics_música

Data de modificació: 26/04/2017 11:35:21

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter