Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

24/4/2017

Alícia Andreu Creus, manlleuenca resident a l’Esquirol, guanya el Premi de narrativa ciutat de Manlleu amb l’obra “Jason Porter”

El premi es va lliurar ahir, 23 d’abril, a l’espai Rusiñol, en el marc d’un vermut literari celebrat amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Ahir, diumenge dia 23 d’abril, és va lliurar el XXIII Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu a l’espai Rusiñol. L’acte s’emmarcava en la celebració de la Primavera (en)cantada a Manlleu i en el vermut Literari - Primavera florida. Lectura de textos per Sant Jordi. Poesia i narrativa en català, organitzat pel Teatre Centre de Manlleu.

Els membres del jurat del XXIII Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu, format per Roger Font Riqué, Emili Jané Tor, Montserrat Llorens Baulenas i Anna Piella Cros, un cop revisats els treballs presentats en aquesta convocatòria i un cop efectuades les votacions van donar com a guanyadora l’obra “JASON PORTER”, d’Alicia Andreu Creus, de l’Esquirol. Aquest primer premi té una dotació econòmica de 500€. L’obra guanyadora narra la història d’una dona que viu amb l’objectiu de conèixer un escriptor famós a qui admira i a partir d’aquí l’autora diu que “comença una història plena d’imprevistos”. 

L’accèssit autor local va quedar desert i les quatre obres finalistes van ser:  

- ROJOS DE SANG ELS ARROSSARS, de Baltasar Casanova Giner (Deltebre)

- EL CAS DEL COL·LECCIONISTA DE FIRETA, de Josep Bertran Teixidor (Manresa)

- AQUÍ i ALLÀ, d’Eduard Salvadó Barrera (Cassà de la Selva/Girona)

- SUCCESSIÓ MORTAL, de José Pepiol Picot (Llançà/Girona) 

L’objectiu del certamen és retre homenatge a la literatura com a vehicle de l’expressió humana.  L’obra guanyadora i les finalistes seran publicades en un llibre per Témenos edicions.


Imatges relacionades

170424 premi_narrativa

Data de modificació: 24/04/2017 13:40:45

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter