Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

24/4/2017

Alumnes d’ESO de Casals Gràcia visiten els horts de Can Sangles

En la segona meitat de la visita han ajudat fer tasques de manteniment a la superfície d’hort destinada a produir verdures pel Sarró (banc d’aliments).

El dilluns 24 d’abril al matí una desena d’alumnes d’ESO de Casals Gràcia han visitat els horts de Can Sangles per conèixer de primera mà el funcionament dels horts municipals, com es planifica la plantació i conrea un hort de forma ecològica. Ho han fet en el marc del seu crèdit de síntesi.

Després d’una introducció inicial, se’ls han facilitat aixades i aixadells i han ajudat a fer tasques de manteniment a la superfície d’hort destinat a la producció de verdures pel Sarró (banc d’aliments). Aquesta superfície es conrea mitjançant la col·laboració de diferents persones voluntàries i un grup d’usuaris de l’Associació Sant Tomàs-Parmo.

El grup d’alumnes de Casals Gràcia ha treballat calçant les patates i desherbant una parcel·la on hi ha plantats carbassons i carbasses. Tant les patates com els carbassons i carbasses van ser plantades per grups de 3r a 5è de primària de totes les escoles del municipi ara fa just un mes, en motiu de la Setmana Ambiental.


Imatges relacionades

20170424 095708 resized
20170424 095700 resized

Data de modificació: 24/04/2017 12:19:43

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter