Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

24/4/2017

Jornada de networking “Energia i Empresa - Solucions locals per a l’estalvi i l’eficiència energètica” a Manlleu

La jornada serà el dimecres dia 17 de maig a partir de 2/4 de 10 del matí i es dividirà en dues parts, el primer bloc consisteix en les presentacions breus de casos d’èxit i en el segon bloc es realitzaran les entrevistes programades prèviament entre els assistents. La jornada tindrà lloc al Lab. Espai coworking de Manlleu.

Els costos energètics són, cada vegada més, un factor molt important en l’empresa. Per això sorgeix la necessitat de portar a terme projectes i actuacions d’energia sostenible dins les organitzacions per obtenir un estalvi econòmic, millorar l’eficiència dels processos i incrementar l’ús i l’autoproducció de les energies netes.

En aquest sentit, el proper 17 de maig al matí es celebrarà la jornada de networking ‘Energia i Empresa - Solucions locals per a l’estalvi i l’eficiència energètica’ al nou Lab. Espai de coworking de Manlleu.

La jornada està organitzada per l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu conjuntament amb CREACCIÓ i l’Agència de l’Energia d’Osona del Consell Comarcal d’Osona.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer experiències d’èxit i solucions per aconseguir l’estalvi i la millora de l’eficiència energètica de les empreses. En aquest sentit, dotze empreses importants de la comarca presentaran destacats projectes en aquest àmbit. També s’oferirà un espai de trobada per connectar amb possibles aliats i col·laboradors per a promocionar nous projectes en energia sostenible i eficiència energètica.

La jornada començarà a 2/4 de 10 i es dividirà en dues parts. El primer bloc consisteix en les presentacions breus de casos d’èxit mper part de les empreses participants. Tot seguit tindran lloc les entrevistes programades prèviament entre els assistents. A més, s’inclourà un espai de networking informal.

La ponència inaugural anirà a càrrec de Joan Rovira de l’empresa manlleuenca Mimcord. Les empreses que exposaran els seus projectes són: Lavola, 9Hàbitat, Quèlvia, Sud Renovables, Visió Solar, Engiaux, Tondo Energia, Colomer Rifà, Novatilu, Saltoki, Gedpro SL i UNICO grup cooperatiu.

Es poden realitzar les inscripcions via web a: http://www.manlleu.cat/pag274/networking-energia-i-empresa.htm 

Per a més informació contacteu amb l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu:  ope@manlleu.cat, o bé al telèfon 938515022.

 


Imatges relacionades

170424 imatge_programa

Documentació adjunta

Data de modificació: 24/04/2017 11:47:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter