Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

21/4/2017

Manlleu rep, per 4t any consecutiu, el Segell Infoparticipa amb el 100% d’indicadors positius

El passat dimecres l’alcalde, Àlex Garrido, va recollir el Segell Infoparticipa 2017 a la qualitat i transparència de la comunicació pública local. Enguany Manlleu obté la puntuació màxima, obtenint una valoració positiva en els 52 indicadors.

El 19 d’abril de 2017 es va celebrar la quarta edició dels guardons Infoparticipa a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 93 ajuntaments van obtenir els diferents guardons del Segell InfoParticipa: 10 Reconeixements, 6 Mencions i 77 Segells. En l’edició d’enguany Manlleu es troba entre els 17 ajuntaments de Catalunya que han aconseguit la màxima puntuació, un 100% dels 52 indicadors positius.   

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural del Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB avalua cada any les webs dels ajuntaments catalans al voltant de cinc àrees: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions...), com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

En el marc de l’acte del passat dimecres es van mencionar també alguns portals de transparència catalans que destaquen per diferents aspectes, en aquest sentit, els portals dels ajuntaments de Girona, l’Aldea i Manlleu van ser citats com a portals de referència per la claredat en la organització i ordenació de la informació publicada.


Imatges relacionades

170419 lliurament infoparticipa

Data de modificació: 21/04/2017 14:12:45

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter