Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

20/4/2017

Nova Marató de Donació de Sang a Manlleu

La marató serà aquest dissabte 22 d’abril i enguany s'arriba a la 11ª edició. Una àmplia unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut s’instal·larà a la Sala d’Exposicions de Can Puget de 10 a 21 hores, sense interrupcions. Hi haurà activitats i actuacions al jardí de Can Puget per fer d'aquesta Marató una festa solidària.

Aquest dissabte 22 d’abril es durà a terme altre cop una Marató de Donació de Sang a Manlleu. Serà la 11ª Marató. Una àmplia unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut s’instal·larà a la Sala d’Exposicions de Can Puget i durant tot el dia es podran realitzar les donacions. Paral·lelament es realitzaran moltes activitats i actuacions al jardí on hi haurà instal·lat un entarimat per fer d’aquesta Marató una gran festa solidària. L’horari serà de 10 a 21 hores, sense interrupcions.

 

Per tal de poder efectuar la donació de sang només cal tenir més de 18 anys, un bon estat de salut i pesar 50 quilos. Cal recordar de portar el DNI. És una activitat que hem d’anar repetint i cuidant, perquè sempre és necessària. Aquest any s’ha fet una gran difusió per part de voluntaris de l’Associació de donants de Sang visitant centres educatius de Manlleu explicant en què consisteix el procés de la donació. Amb accions com aquesta col·laborem en reforçar el nostre sistema sanitari que és de tots i per a tots.

 

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Manlleu, l’Associació de Donants de Sang d’Osona i el Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut, convidem a tots els manlleuencs i manlleuenques a participar en aquesta activitat solidària i dedicar una petita part del nostre temps i de la nostra salut als altres.


Imatges relacionades

170420 marató_sang

Data de modificació: 20/04/2017 13:23:21

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter