Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

11/4/2017

Sessió informativa / taller sobre les clàusules sòl a Manlleu

La sessió serà el dijous 20 d’abril a les 19.30 hores a la sala d’exposicions de Can Puget. L’objectiu de l’activitat és assessorar i donar eines per realitzar les reclamacions si s’escau a les persones afectades per aquest producte bancari.

La sala d’exposicions de Can Puget acollirà el dijous 20 d’abril a les 19.30 hores una sessió informativa / taller sobre les clàusules sòl. El taller anirà a càrrec d’associacions de consumidors col·laboradores i està organitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

L’objectiu de l’activitat és assessorar i donar eines per realitzar les reclamacions, si s’escau, a les persones de Manlleu afectades per aquest producte bancari. 

La sessió, amb una durada màxima de dues hores, es dividirà en dues parts. A la primera s’explicarà el concepte de clàusula sòl i el decret que permet reclamar el seu import. A la segona, s’analitzaran els casos dels veïns i veïnes que ho demanin. La trobada és oberta a tothom, i qui vulgui pot portar una còpia del préstec hipotecari  perquè s’estudiï el seu cas. 

Des de l’ajuntament es recorda a la ciutadania l’existència de l’Oficina Municipal d’Informació i Defensa del Consumidor (OMIC), un servei d’atenció gratuït en matèria de Consum, i el servei d’intermediació en deutes hipotecaris (SIDH) que informa i assessora a les persones amb problemes de pagament dels préstecs hipotecaris que reclamen una intermediació amb la seva entitat financera per tal de renegociar els seus deutes. L’OMIC es troba situada al carrer Enric Delaris, 7  i el seu horari de visita és els dimarts d’11 a 14 hores (cal demanar hora prèviament) i el SIDH es troba a l’Àrea de Serveis Territorials, Habitatge i Medi Ambient a la 3ª planta de l’ajuntament, a la Pl. Fra Bernadí, 6.

 

 


Imatges relacionades

170411 clàusula_terra

Data de modificació: 11/04/2017 09:41:58

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter