Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

10/4/2017

El Dilluns de Pasqua el mercat setmanal de Manlleu no fa festa

El proper Dilluns de Pasqua, 17 d’abril, hi haurà mercat setmanal dels dilluns a Manlleu, de les 9 a les 13 hores a la plaça Fra Bernadí.

Com cada any, i encara que sigui dilluns festiu, el mercat setmanal de Manlleu es realitzarà amb normalitat. Qui ho desitgi podrà anar al mercat a buscar, remenar, triar i comprar els productes que ofereixen les 72 parades del mercat, situat a la Plaça Fra Bernadí de Manlleu. 

Al mercat setmanal dels dilluns hi trobareu fruita, verdura, pesca salada i embotits, olives, ous, fruits secs, xurros i pollastres a l’ast; però també roba, calçat, complements per la llar, petits electrodomèstics i molt més. 

Ben a prop, situats a la Plaça de la Flama del Canigó, i durant el mateix horari, els agro-productors del col·lectiu KM OSONA ofereixen cada dilluns els seus productes, garantint al consumidor un bon preu de venda dels productes que elaboren i una alta qualitat del producte. Alguns dels productes que hi trobareu son: pans amb cereals ecològics i antics, formatges, iogurts i matons artesans d’ovella i de cabra, productes ecològics de l’horta, vins, olis i melmelades artesanes. 

L’horari de venda del mercat setmanal i del mercat KM Osona és de les 9 a les 13h.


Imatges relacionades

mercat_dilluns

Data de modificació: 10/04/2017 15:06:25

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter