Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

27/6/2016

Manlleu lliura les beques als millors currículums d’alumnes de 2n de batxillerat dels centres educatius de la ciutat

El divendres 1 de juliol, a les de 6 de la tarda, a la sala de sessions de l’ajuntament es farà el lliurament de quatre beques als alumnes que han aconseguit les millors qualificacions de mitjana dels dos cursos de batxillerat cursats en els centres de secundària de la ciutat.

Les beques que es lliuraran el proper divendres donen continuïtat a les beques Benito que es concedien a Manlleu des l’any 2003. Enguany l’Ajuntament de Manlleu compta amb la col·laboració de les empreses Novatilu i Bon Preu.

 

El jurat que emet el veredicte per al lliurament d’aquestes ajudes als estudiants està format per l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, i els directors del dos centres de batxillerat de Manlleu: Lluís Monteis, de l’Institut Antoni Pous i Argila, i Josep Ignasi Solsona, del Col·legi La Salle.

 

L’import de cada una de les quatre beques és de 1.000 €, import que els alumnes becats han de destinar a sufragar despeses referides als seus estudis del curs vinent.

Per cloure l’acte, alumnes de l’escola Municipal de Música de Manlleu interpretaran unes peces musicals. L’acte està obert a tothom.


Data de modificació: 27/06/2016 11:43:14

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter