Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

4/4/2017

L’ACA Peña Flamenca de Manlleu organitza la 5a Feria de abril

A la festa, que es celebrarà el dissabte dia 8 d’abril a partir de les 12 del migdia a la nau del CP Manlleu, s’hi podrà trobar música, concursos de sevillanes, concurs del millor vestit de fira, tapes, inflables i actuacions dels grups de ball de les diferents associacions que hi col·laboren.

La “Feria de abril” que es celebra a Manlleu arriba enguany a la seva 5a edició. Aquest esdeveniment cada any suma més assistents, tant pel bon ambient de convivència de la festa, com per la participació de diferents associacions que hi col·laboren i de les persones que fan possible l'organització de la “feria”. 

La A.C.A Penya Flamenca de Manlleu organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, una fira oberta a tota la ciutadania, a la comarca i a Catalunya, ja que hi participen persones de tot arreu. La fira es celebra a la nau del CP Manlleu, al carrer Alp numero 2, al polígon de la Coromina. 

A la fira hi haurà tapes, música, inflable per als petits, concursos de sevillanes, concurs del millor vestit de fira, actuacions dels grups de ball de les diferents associacions que hi col·laboren i l’actuació del grup D’Bohemia a partir de 2/4 d’11 de la nit. Antonio López serà el presentador de la fira i durant tot el dia hi haurà servei de tapes i entrepans i música per les persones que s’animin a ballar.

 


Data de modificació: 04/04/2017 10:04:33

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter