Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

29/3/2017

Manlleu es suma al Dia Mundial de l’Activitat Física amb una caminada popular

El dia 6 d’abril es celebra el dia Mundial de l’Activitat Física a tot el món. A Manlleu es celebrarà el proper dimarts, dia 4 d’abril, amb una caminada popular.

El dia 4 d’abril, Manlleu se suma a la celebració del dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril), organitzant una caminada popular pel passeig del Ter. 

Amb l’objectiu de conscienciar a tothom de la importància de realitzar Activitat Física, el Centre d’Atenció Primària de Manlleu conjuntament amb el Museu del Ter i l’Ajuntament de Manlleu, organitzen una caminada popular que recorrerà el passeig del Ter, des del Museu fins a la Colònia Rusiñol. 

La sortida serà davant del Museu del Ter a les 9:30 del matí, es passarà per davant del Pavelló municipal d’Esports a les 10h i s’arribarà a la Colònia Rusiñol a les 11h, moment en que s’aprofitarà per fer un esmorzar saludable per a tots els participants. Una vegada allà també es farà una visita guiada per la Colònia Rusiñol. 

Recomanem visitar el lloc web www.pafes.cat on hi trobareu totes les activitats programades amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física a més de trobar-hi fins a 100 “trucs” per ser més actius.


Imatges relacionades

170329 caminada_PAFES

Data de modificació: 29/03/2017 13:32:01

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter