Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

28/3/2017

Torna el Concurs floral i fotogràfic de balcons i finestres en el marc de La Primavera (en)cantada

Del 3 al 14 d’abril estan obertes les inscripcions per participar al concurs floral de balcons i finestres de Manlleu que enguany arriba a la seva 5a edició. En paral·lel i per 4rt any consecutiu es celebrarà el concurs fotogràfic dels balcons i finestres engalanats.

En el marc de la Primavera (en)cantada, esdeveniment cultural amb un gran ventall d’activitats: art, música, literatura i cultura popular i tradicional, es celebrarà el Concurs floral i fotogràfic de balcons i finestres. 

La primavera és una bona època per animar a famílies, entitats i associacions de veïns a participar del concurs floral per embellir amb plantes naturals o creades amb material reciclat els balcons i finestres de Manlleu els dies de La Primavera (en)cantada. 

Paral·lelament la gent pot participar al concurs fotogràfic, captant imatges artístiques i originals d’aquests balcons i fenestres engalanats. 

Les inscripcions per als dos concursos estaran obertes fins el divendres dia 14 d’abril. Es pot trucar al 93 8515022 (de 9 a 14 h) o bé enviar un correu electrònic a serveispersonals@manlleu.cat , posant el nom, cognoms i telèfon. Si la inscripció és per el concurs floral també cal posar l’adreça on hi haurà el o els balcons o finestres engalanades. 

El dia 20 d’abril han d’estar engalanats tots els balcons i finestres ja que a partir del 21 d’abril els membres del jurat passaran a veure´ls per fer les seves valoracions. Els participants al concurs fotogràfic podran fer-ho a partir del 21 i fins el 26 d’abril. Per participar-hi es podrà fer via Instagram, amb el hashtag #florsmn17 o bé per e-mail a balconsengalanats@gmail.com 

El lliurament de premis d’ambdós concursos es farà el divendres dia 5 de maig a les 18:45h a la Plaça Dalt Vila de Manlleu, coincidint amb el Manlleu Porta Cua, el dia que Manlleu té 3 pianos de cua al carrer. 

Per a les persones que vulguin agafar idees o aprendre a decorar balcons i finestres amb motius florals, el dijous 6 d’abril es farà el taller “TEMPS X DECORAR balcons i finestres”. El taller es farà al primer pis de Can Puget de les 15:30 a les 18:30h. Us podeu apuntar a tempsxtemps@gmail.com o trucar al 93 8515022 de dilluns a divendres de 9 a 14 h.


Imatges relacionades

170328 concurs fotografic balcons
170328 concurs floral

Data de modificació: 28/03/2017 14:57:27

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter