Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

28/3/2017

La Biblioteca de Manlleu s’omple d’art romànic osonenc

La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA acull, del 3 al 29 d’abril, l’exposició Art romànic de la comarca d’Osona, amb fotografies de Lluís Capdevila, organitzada per AFADIP.

Aquesta mostra itinerant, que es va estrenar el passat mes d’octubre a l’Hospital Sant Jaume, compta amb una seixantena de fotografies del dibuixant torellonenc Lluís Capdevila. Conté variats exemples del ric patrimoni arquitectònic i artístic que la comarca disposa d’aquest estil medieval, des de grans construccions eclesiàstiques fins a petits capitells historiats. És tot un llegat que ens han deixat les generacions passades i que cal conservar i valorar.

Aquestes imatges formen part del projecte “Romànic a l’objectiu” del Col·lectiu Obaga (podreu conèixer la seva activitat a: http://www.rostoll.cat/obaga/Fitxes/Romanic/_Romanic.htmI). Aquest grup s’ha encarregat, des de fa uns anys, de fotografiar obres arquitectòniques d’estil romànic d’arreu de Catalunya i Catalunya Nord. Les han recopilat en la seva plataforma digital que ja conté prop de 1.800 imatges. També hi ha col·laborat el Consell Comarcal d’Osona.


Imatges relacionades

170328 expo_romànic_biblio

Data de modificació: 28/03/2017 09:47:37

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter