Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

22/3/2017

Es presenta una aliança educativa entre l’Escola Puig-Agut i l’Escola de Música de Manlleu en el marc d’una jornada sobre Aliances Educatives

El dissabte 1 d’abril se celebrarà al Museu del Ter una jornada per a presentar l’aliança educativa entre l’Escola Puig-Agut i l’Escola Municipal de Música de Manlleu, i debatre sobre les aliances educatives que s’estan duent a terme en diversos municipis de Catalunya.

La iniciativa d’aquesta aliança entre Escola de Música i Escola Puig-Agut sorgeix en el marc del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) i s’emmiralla en el model de les escoles magnet, seguint els passos del MagneTer, aliança entre l’Institut del Ter i el Museu del Ter, que ja des del curs passat estan treballant conjuntament un projecte educatiu innovador entorn del patrimoni cultural i natural del Ter. 

La jornada començarà a les 9.30h i clourà a les 13.30h. Inclourà la presentació de l’aliança educativa entre l’escola Puig-Agut i l’Escola Municipal de Música i diverses taules rodones per compartir aprenentatges entre experiències d’aliances educatives de diversos municipis. S’explicaran tant les aliances Magnet com les Escoles Tàndem, entre elles, el projecte MagneTer de Manlleu, el Montsalvatge de Santa Eugènia (Girona) o el Fem Tàndem Escola + Cultura de l’Hospitalet. 

L’aliança educativa entre Escola Puig-Agut i Escola de Música que es presentarà en el marc d’aquesta jornada de l’1 d’abril, té com a objectiu principal fomentar l’interès de les famílies en la proposta educativa de l’Escola Puig-Agut, tot oferint una formació musical integrada dintre el currículum educatiu del centre. El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu i la Diputació de Barcelona en el marc del Projecte Educatiu de Ciutat de Manlleu. 

Inscripcions gratuïtes a la jornada: 93 8515022 / http://www.manlleu.cat/viure/educacio.htm / educacio@manlleu.cat  


Imatges relacionades

170321 jornada PEC

Data de modificació: 22/03/2017 12:14:29

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter