Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

14/3/2017

L’AEIG Arrels organitza una caminada solidària amb les persones refugiades

La caminada, de 9,5km., tindrà lloc el proper dissabte dia 18 de març. Les inscripcions començaran a les 8 del matí als caus de l'Agrupament (C/ Enric Delaris, 69) i el tret de sortida es donarà al mateix lloc a 2/4 de 9 del matí.

Els Pioners i Caravel·les de l'Agrupament Escolta i Guia Arrels de Manlleu, organitzen una caminada solidària amb les persones refugiades. L’activitat s’organitza en el marc del projecte engegat per aquesta unitat des de principis de curs, que té per objectiu conscienciar a tothom sobre les problemàtiques que pateixen les persones refugiades, així com la recaptació de fons per millorar en la mesura del possible la vida d'aquestes abans que siguin acollides pels diferents països de la Unió Europea que així es van comprometre a fer-ho. 

La caminada serà el proper dissabte dia 18 de març. El recorregut serà de 9,5km i és apte per a tots els públics. Les inscripcions tindran un preu de 5€, inclou esmorzar i avituallaments. Els diners recaptats aniran destinats íntegrament a organitzacions que treballen amb les persones refugiades. 

Les inscripcions començaran a les 8 del matí als caus de l'Agrupament (C/ Enric Delaris, 69) i l’inici de la caminada serà al mateix lloc a 2/4 de 9 del matí. 

La caminada serà possible gràcies a la col·laboració de la Xarcuteria i cansaladeria Camps, Les Basses, la Carnisseria Parés, la Rostisseria Ca La Montse, la Fruiteria Jordà, Fruites i verdures De Sardi, Forn de pa Barnils, Forn de pa Altarriba, Fleca de St. Roc i Can Cirera. 

Més enllà de la caminada, el projecte engegat per la unitat de Pioners i Caravel·les té previst organitzar altres esdeveniments per recaptar fons per enviar a organitzacions que treballen amb les persones refugiades. També es produirà un intercanvi de cartes entre els joves i refugiades i refugiats de la seva mateixa edat. Durant el curs, s’està participant activament a les mobilitzacions de pressió social per exigir als polítics que actuïn davant del drama d’aquesta crisi humanitària.


Imatges relacionades

170314 caminada_solidària_refugiades

Data de modificació: 14/03/2017 11:22:32

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter