Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

14/3/2017

El concert teatral “L’Illa Flotant” s’estrena a Manlleu

L’Illa Flotant és un espectacle de música, dansa i teatre del coreògraf i ballarí manlleuenc Martí Güell i el compositor i actor brasiler Marco Michelângelo. L’espectacle es podrà veure a Can Puget el proper diumenge dia 2 d’abril a les 7 de la tarda.

Música, dansa i teatre s’uneixen a l’Illa Flotant, un espectacle que s’estrenarà el diumenge dia 2 d’abril a Manlleu. Un espectacle dirigit per el músic, actor i compositor Marco Michelângelo i el coreògraf i ballarí Martí Güell. En el procés creatiu d’aquest treball, els dos artistes han col·laborat amb Gabriel F, director de la premiada companyia de teatre “Teatro de Açucar”.

L’espectacle avarca diversos llenguatges artístics per potenciar la seva trama narrativa. Utilitzant la música, el teatre i la dansa com a maquinària de l’obra i al mateix temps com una metàfora del poder inqüestionable de l’art, “L’Illa Flotant” insinua un qüestionament lúdic sobre les fronteres entre llenguatges artístics.

El concert teatral explica la història de dos habitants d’una illa que no figura en el mapa, i ells assumeixen la missió de portar per tots els indrets possibles del món les històries i les memòries de la seva terra natal.

L’ex-xèrif d’una microscòpica illa, decideix realitzar un petit concert per mostrar al món l’existència de la seva terra. Per presentar l’esdeveniment, tocar un o altre instrument o simplement per dir “bona nit”, contracta a un ex boxejador exiliat a la mateixa illa.

Després d’una llarga temporada escampant les memòries de l’illa per el món, decideixen tornar per recol·lectar nova informació i matèries primeres, però el duet es troba amb una gran fatalitat, l’illa ja no es troba.

Creant escenaris, històries i personatges en un gustós concert fictici, L’Illa Flotant és una invitació a una jornada musical que passa per diferents paisatges sonors.

L’Illa Flotant es podrà veure el proper diumenge dia 2 d’abril a les 19 h, a la Sala d’exposicions de Can Puget de Manlleu. L’espectacle té una durada aproximada de 50 minuts i el preu de l’entrada serà de 10 euros a taquilla i 8 euros anticipada.

Les reserves es poden efectuar al telèfon 686 22 56 20 o enviant un correu electrònic a infoislaflotante@gmail.com  especificant el número d’entrades. S’enviarà un correu electrònic de confirmació amb el preu total de les reserves i el pagament i la recollida d’entrades serà el mateix dia 2 d’abril, mitja hora abans de l’inici de l’espectacle.


Data de modificació: 14/03/2017 10:04:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter