Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

8/3/2017

Dones de la Residència Aura, de Temps X Temps i de Maresmon llegeixen escrits de la Montserrat Roig per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Ahir, dimarts 7 de març, per commemorar el Dia Internacional de les dones, una quinzena de dones de la Residència Aura, del programa Temps X Temps i de l'Associació Maresmon van llegir a la Sala d’actes de l’ Hospital escrits de l’escriptora Montserrat Roig per commemorar el 25è aniversari de la seva absència.

Va presentar l’acte la regidora de Promoció Personal i Social, Dolors Collell. L’escriptora Montserrat Llorens va iniciar el torn de lectures. Les dones que hi van participar van llegir escrits de l’obra de la Montserrat Roig: Digues que m’estimes encara que sigui mentida, Molta roba i poc sabó, Amor i cendres, El temps de les cireres i Ramona adéu. 

La lectura va anar acompanyada amb la música del piano, interpretada per l’Anna Llobet de l’Associació Maresmon. Aquest acte, senzill i emotiu, va acabar amb la Teresa Pérez de la Residència Aura cantant cançons tradicionals catalanes. 

Aquesta activitat ha estat un dels actes del Dia de les Dones a Manlleu.


Imatges relacionades

170308 lectures 8m txt sala
170308 lectures 8m txt dolors

Data de modificació: 08/03/2017 14:00:25

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter