Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

20/6/2016

Canvi del terra de les platges de la piscina coberta de Manlleu

L’actual paviment està en mal estat i es substituirà per una solució convencional amb peces de gres antilliscant. La durada de les obres està prevista per un màxim de 5 setmanes.

Amb motiu de les obres de substitució del terra de les platges de la piscina coberta previstes per aquest estiu, la instal·lació romandrà tancada durant dues setmanes més de les previstes inicialment. A principi d’any es va comunicar als abonats/des que la piscina coberta estaria tancada al públic les 3 primeres setmanes d’agost, però la complexitat de l’obra fa necessari preveure augmentar el període de tancament durant la setmana del 25 de juliol i la del 22 d’agost.

 

El paviment de PVC de les platges de la piscina coberta serà substituït en la seva totalitat per una solució convencional amb peces de gres antilliscant, es tornarà a fer una subbase amb les corresponents pendents i s’impermeabilitzarà de nou tota la superfície. Això fa que la durada de les obres estigui prevista per un màxim de 5 setmanes.

 

Les persones abonades a la piscina coberta tenen l’accés permès a la piscina d’estiu i durant aquestes dues setmanes de tancament no previst a inici d’any, podran accedir a la piscina d’estiu des de les 7 fins a les 10 del matí de manera exclusiva.

 

Per tant, el període de tancament de la piscina coberta, i a espera de conèixer la data concreta d’inici de les obres, serà del 25 de juliol al 28 d’agost.


Data de modificació: 20/06/2016 12:05:36

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter