Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

3/3/2017

Finalització dels treballs de consolidació del talús de la Baixada de l’Hospital i reobertura del tram de vorera de la carretera d’Olot

El passat mes de febrer es van realitzar els treballs d’estabilització del talús de la Baixada de l’Hospital, en el que s’havien detectat petits despreniments de pedres i terres.

Durant el mes de febrer han finalitzat els treballs d’estabilització del talús de la Baixada de l’Hospital. En aquest talús es van detectar petits despreniments de pedres i terres que posaven en risc la circulació per la vorera de la carretera d’Olot, en el tram que hi ha sota el talús. 

Per evitar el risc d’accidents, es va procedir de manera immediata a tancar provisionalment el pas per aquesta vorera.  Posteriorment s’han dut a terme els treballs definitius de consolidació del talús mitjançant la tala d’arbres, esbrossada i sanejament, i la col·locació de malla metàl·lica de triple torsió en tota la superfície afectada. Amb la consolidació del talús s’ha reobert el tram de vorera de la carretera d’Olot. 

Aquests treballs han estat encarregats per l’Ajuntament a l’empresa Inaccés Geotècnica Vertical, S.L., i han tingut un cost total de 9.672,95 €, IVA inclòs.


Imatges relacionades

170303 talus hospital dp
170303 talus hospital

Data de modificació: 03/03/2017 12:12:02

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter