Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

2/3/2017

Finalitzen els treballs de reparació de la coberta de la nau 3 del recinte de la Brigada Municipal

El passat mes de febrer es van realitzar els treballs de reparació i substitució de la coberta de la nau número 3, una de les naus del passeig del Ter on antigament s’hi ubicava PISESA.

Actualment, la Brigada Municipal està ubicada a les naus del passeig del Ter que antigament eren de PYSESA. Les cobertes d’aquestes naus estan construïdes amb el sistema tradicional de l’època, amb encavallades de fusta, biguetes de fusta, llates, cairons i amb acabat de teula ceràmica àrab.  Amb el pas del temps, les teulades de les naus han anat patint diferents patologies, principalment com a conseqüència de l’entrada d’aigua, i això comporta que s’hagi de fer un gran esforç de manteniment. 

Amb l’objectiu d’anar reparant de manera definitiva les cobertes d’aquestes naus, i a mesura que  l’economia ho permeti, l’Ajuntament de Manlleu va encarregar a l’empresa BIGMAT GIL, S.L. la substitució de la coberta de la nau número 3. 

Els treballs executats han consistit en la retirada de la teula àrab i en la col·locació d’una coberta de panell “sandwich”.  Aquest sistema ha permès anivellar i impermeabilitzar la teulada i també ha comportat una reducció del seu pes. El cost total de l’actuació ha estat de 29.102,63 €, IVA inclòs. 

Es preveu que durant els propers anys es vagin reparant la resta de les cobertes de les naus del recinte de la brigada municipal.

 


Imatges relacionades

170302 teulada vella
170302 teulada nova

Data de modificació: 02/03/2017 15:02:42

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter