Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

27/2/2017

L’AEiG Arrels organitza una recollida d’aliments i joguines

La recollida d’aliments i joguines tindrà lloc el proper diumenge 5 de març als caus de l’Agrupament, al carrer Enric Delaris, 69 de Manlleu, des de les 10 del matí fins a les 7 del vespre.

La unitat de Castors i Llúdrigues de l’Agrupament Escolta i Guia Arrels de Manlleu, formada per infants d’entre 5 i 8 anys, organitza una recollida d’aliments i joguines el proper diumenge dia 5 de març. Aquesta recollida s’organitza en el marc d’un nou projecte que volen presentar titulat #TotsTenimDret. 

El projecte #TotsTenimDret té per objectiu conscienciar a tothom del dret a jugar i a alimentar-se correctament que tots els infants tenen, dret que malauradament no està sent garantit. En aquest sentit, els Castors i Llúdrigues organitzen una recollida d’aliments i joguines, que tindrà lloc el proper diumenge 5 de març als caus de l’Agrupament (C/ Enric Delaris, 69, Manlleu) i que s’allargarà des de les 10 del matí fins a les 7 del vespre. 

Totes aquelles persones que portin una joguina i/o un aliment podran jugar amb un gran inflable que hi haurà instal·lat gràcies a la col·laboració d’Oci Lúdic.

 


Imatges relacionades

170227 recollida_joguines_AEIG_Arrels

Data de modificació: 27/02/2017 10:41:23

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter