Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

17/6/2016

Els patis oberts de l’Escola Puig Agut comencen l’horari d’estiu

Els propers dies 22 i 23 de juny es faran activitats diverses al pati de l’Escola Puig Agut de 5 a 2/4 de 10 per marcar el final de curs escolar i celebrar l’inici d’estiu. El dia 22 a les 7 de la tarda l’alcalde, Àlex Garrido, visitarà els patis i adreçarà unes paraules als infants, joves, familiars i veïns assistents al pati de l’escola.

Els propers dies 22 i 23 de juny es faran activitats diverses al pati de l’Escola Puig Agut de 5 a 2/4 de 10 per marcar el final de curs escolar i celebrar el principi de l’horari d’estiu. S’explicaran contes, es podrà jugar al diàbolo, pintar-se amb henna, construir figures amb el tangram, jugar a punteria amb les bales, etc. Aquestes activitats estan organitzades per membres de l’Associació de Veïns del Barri de l’Erm, de l’Associació Jameiat Essalam, la Comunitat Musulmana de Manlleu i els monitors del patis, que cada dia estan presents en aquest espai. 

El dimecres dia 22 a les 7 de la tarda Àlex Garrido adreçarà unes paraules als infants, joves, familiars i veïns assistents al pati de l’Escola Puig Agut, del barri de l’Erm, per donar per “encetat” aquest nou horari d’estiu.  

La resta de dies de l’estiu i fins al començament del curs escolar, al mes de setembre, l’horari dels patis serà de 7 a 2/4 de 10 del vespre. 

Els patis oberts és una iniciativa que va començar amb el primer Pla de Barris de l’Erm liderat per l’Ajuntament de Manlleu al setembre de l’any 2006, amb l’objectiu de proporcionar un espai educatiu de joc als infants i joves del barri per descongestionar els espais públics del barri. La organització de l’activitat es fa des de l’Ajuntament de Manlleu en col·laboració amb la direcció del centre.


Imatges relacionades

Patis oberts

Data de modificació: 17/06/2016 11:37:55

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter