Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

21/2/2017

L’alcalde, Àlex Garrido, visita el Centre Obert Tripijoc

L’alcalde va fer una visita al Tripijoc per conèixer d’una banda, l’espai des de dins i d’altra banda, el treball socioeducatiu i d’acompanyament dels infants que s’hi fa.

L’alcalde, Àlex Garrido, va visitar el passat 6 de febrer el Centre Obert Tripijoc de Manlleu. L’objectiu principal de la visita era conèixer l’espai des de dins, i veure el treball socioeducatiu i d’acompanyament dels infants en el procés educatiu i personal que els educadors del centre fan. 

Els nens i nenes varen preparar un qüestionari amb preguntes per conèixer aspectes personals i professionals de l’alcalde. Els infants li varen fer entrega d’un dibuix-mural i un escrit on expressaven i compartien les seves experiències al Centre Obert i agraïen la visita.


Durant la visita els nens i nenes van estar atents i participatius, mostrant interès i motivació per les respostes de l’alcalde i els va agradar la visita i el fet de compartir aquest espai amb ells. L’alcalde va valorar positivament la tasca educativa que es porta a terme al centre obert i va encoratjar als professionals del Tripijoc a seguir treballant en la continuïtat d’aquest projecte.


Imatges relacionades

170221 visita_alcalde_tripijoc

Data de modificació: 24/02/2017 12:02:55

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter